Powerful Places on The Caminos de Santiago

Powerful Places on The Camino de Santiago, av Gary White och Elyn Aviva, är en av många böcker som skrivits om Pilgrimsvandring i Spanien. Den här boken skiljer sig dock en del från andra och utgör en bok i en serie böcker som handlar om ”powerful places” i Europa.

Gary och Elyn har hyrt ut sitt hus i Amerika och bosatt sig på olika platser i Europa för att bl.a. skriva om dessa ”magiska platser”.

Jag har haft en viss kontakt med Gary via facebook och hans blog. Jag har även fått möjlighet att lämna synpunkter på denna bok innan den gick i tryck. Gary och Elyn ger fördjupad information om drygt 10 platser som man kan nå via den franska pilgrimsleden till Santiago de Compostela.

En billig bok i pocketformat som kan köpas på BOKUS och den finns dessutom som E-book.

De har också en blog som är trevlig att följa och som jag länkat till. Se vänsterspalten. Titeln gjorde mig nyfiken och vi fick kontakt med varandra denna väg.
Having fun until i die

Här kan du köpa boken för 101 kr, fraktfritt