Ny långvandring – Sevilla till Santiago de Compostela 967 km

Då har jag på allvar börjat planera nästa års vandring. Preliminärt börjar jag gå den 17 juni och då leden ”Via de la Plata”, via Astorga, där nära vänner ansluter och följer med till Santiago de Compostela. Vi bör anlända den 23 juli. Datum kan ändras, ja t.o.m. sträcka, allt beroende på möjligheten att ta ut full semester vid ett tillfälle. (Har ju ny arbetsgivare)

Jag har lagt upp en grupp på http://albergue.caminodesantiago.me/group/via-de-la-plata där vi kan träffas som särskilt vill diskutera Via de la Plata. Ni som planerar gå den och gärna ni som redan gjort sträckan och vill dela med er erfarenheter.

Denna gång tänker jag nog göra en ”ultralätt” vandring vad avser packning och hålla något hårdare tempo fram till Astorga.