ride of hopeGöteborgsteamet för Ride of Hope har nu kommit igång med sin inomhusträning. Vi börjar med 2 pass i veckan och då blir det en hel del spinning. Friskis och Svettis sponsrar oss med lokaler. Varje måndag kväll träffas vi i deras lokaler på Kungsgatan i centrala Göteborg. På lördagar blir det ett spinningpass i lokalerna i Askim plus en genomkörare för hela kroppen. Dvs styrke- och bålträning anpassade för cyklister.

Det är ett härligt gäng med både erfarna och oerfarna cyklister. Men vi har alla samma mål. Samla in mer pengar till Barncancerfonden så att fler barn kan få bli friska.

För min egen del blev spinningen en helt ny erfarenhet. Jag hade aldrig tidigare suttit på en spinningcykel, men med anpassade skor blev den senaste träningen riktigt rolig. Vi har duktiga ledare som får oss att ta i det där lilla extra, vilket inte kan skada min något för stora kropp. Men jag skall komma i form, för att i Juli månad skall jag cykla över 1000 km, från Prag till Varberg och det på 8 dagar. Jag skall vara i så god form så att cyklingen blir en fröjd för både själ och kropp.

Dessutom skall vi givetvis delta i flera cykellopp under våren. Västkusten runt, Nationaldagsloppet m.fl är några mål jag själv har.

Vill du också hjälpa till med insamlingen av pengar till Barncancerfonden så kan du klicka här, eller kontakta mig.

 

BArncancerfonden

 

Spread the word. Share this post!

About the author

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: