Göteborg - Santiago de Compostela

Jag planerar att cykla från Sverige till Santiago de Compostela. Planerad startdatum är satt till den 25:e juli, en resa på ca 4000 km. På den här sidan kommer du kunna följa hur jag planerar min färd. Det gäller vägval, träning, packning m.m. Cykelturen och träningen inför denna resa blir också en del av min rehabilitering efter en hjärtinfarkt. Visserligen en snäll sådan, men jag vill inte hamna i den situationen igen. Det kommer bli mitt 4:e besök i Santiago de Compostela och jag längtar dit redan nu.

Träning

Min cykelfärd till Santiago och träningen inför detta blir en del av min rehabilitering. Efter att fått en hjärtinfarkt sommaren 2017 så måste jag bygga upp hälsan på nytt. Att träna inför den långa cykelresan blir en bra motivation som gör att jag orkar. Här kommer jag lägga upp min träning som du kan följa

Vägvalet

Vilken väg skall jag ta. Det finns ju givetvis olika vägare genom Europa. Här kan du följa hur jag planerar min resa. Vad det i slutänden blir vet jag först efteråt

Jag stödjer Barncancerfonden

Jag har tidigare deltagit i cykelarrangemang där vi samlat in pengar till Barncancerfonden. Min önskan var att för 2017/18 delta med Team Rynkeby, men istället kom infarkten vilket gjorde att jag inte ens sökte till deltagande. Jag vill dock fortsätta med det viktiga arbetet att stödja Barncancerfonden och du som följer min resa kan också vara med och hjälpa till. 

 

Blog

Jag kommer att blogga under min förberedelsetid men också live, när jag väl kommer iväg.

Platser utefter cykelvägen

Utefter den ca 4000 km långa cykelfärden till Santiago de Compostela kommer jag givetvis få möjlighet att passera många spännande platser som är kopplat till pilgrimstanken. Redan nu vill berätta lite av det jag kommer få se. Efter resan kommer jag komplettera dessa sidor med nya färska bilder och annan information av värde.

Santiago de Compostela Weather

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: